Om oss

Ulrika Egerhall

Jag bor i Lövås utanför Anderstorp i västra Småland. Hos mig bor nu tre wachtlar och en golden retriever.

När jag köpte en hund som krävde mer av mig än vad jag just då kunde ge henne, bestämde jag mig för att utbilda mig till instruktör.  Jag utbildade mig hos Jägareförbundet steg 1-2. Då väcktes mitt intresse för kommunikation mellan människa och hund och vad det betyder för relationen mellan människa och hund. Jag valde då att gå instruktörsutbildningen på Gyllerboda Hundcenter för Bengt Rödseth och Gunilla Wedeen. Jag har även gått en helgkurs för Mervi Kärki ”Foundation Course Amichien Bonding”.

Mina utbildningar till instruktör har gett mig förståelse för hur kommunikation och relation mellan människa och hund kan utvecklas och hur det i sin tur kan hjälpa hundar och hundägare att få ett trivsamt liv tillsammans.

 

Mobil: 070 340 08 91

Mail: ulrika.egerhall@gmail.com

 

Monica Holmberg

Jag bor i Dala utanför Lekeryd, öster om Huskvarna vid Vätterns södra spets.
I dag finns sju hundar i min flock, tre wachtelhundar, två korthårs vorsteh och två jaktgolden.

Jag började min utbildning inom hund i Jägareförbundet steg 1-4, och har sedan gått vidare med utbildningar som bygger på att förstå och bygga kommunikation med hundar på ett naturligt sätt. Jag har gått instruktörsutbildning på Gyllerboda hundcenter för Gunilla Wedeen och Bengt Rödseth , samt en helgkurs för Mervi Kärki ”Foundation Course Amichien Bonding”. Att utveckla och lära mera om hund är en livslång resa!
Min ambition är att ge hundägare verktyg och förståelse till att utveckla förhållningssätt och kommunikation med sin hund, som gör att man får ett gott liv tillsammans med känsla av samhörighet i vardagen och i arbete.

 

Mobil: 070 378 05 09

Mail: monica@watterbygden.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s